Referenssit

”Olemme tehneet Tarinapadan kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Toimimme itse toimistokiinteistöjen kehityksen parissa ja Tarinapadan asiantuntemus erilaisten ravintolakonseptien ja -tilojen kehitystyön sekä esimerkiksi keittiölaitehankintojen saralla on ollut meille erittäin arvokasta.

Yhteistyömme on aina ollut suoraviivaista ja tehokasta. Meillä on hyvä keskinäinen luottamus ja vahva yhteinen näkemys tekemisen tavoitteista. Tarinapadan sitoutuminen erilaisiin hankkeisiin ja kyky ymmärtää loppuasiakkaan tarpeita ovat olleet juuri sitä mitä me kumppaniltamme edellytämme.”

Hannu Tammia
Asset Management Finland, Areim

Referensseistämme

Muiden tyytyväisten yhteistyökumppaneittemme referenssejä annamme yhteistyöneuvotteluiden yhteydessä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Tarinapata Oy:n asiantuntemukseen ja ketteryyteen eri projektissa yhdessä asiakkaamme organisaatiomme kanssa. Yhteinen projektien menestystekijöistä on ollut projektien alusta alkaen ollut yhteisymmärrys ja yhteinen kieli. Suunnittelu ja kehittäminen ei ole pelkästään tekemistä, vaan pohjautuu aitoon liiketoiminnasta ja sen prosesseista saatuun tasiantuntemukseen.