Flying chefs

Flying Chefs

Flying Chefs ® on ollut suomalaisten elintarvikeyritysten luotettava yhteistyökumppani kansainvälisillä areenoilla vuodesta 2006 lähtien. Flying Chefs ® on Tarinapata Oy:n aputoiminimi joka on toimii ulkomailla järjestettävillä elintarvikemessuilla sekä elintarvikkeiden vientiin keskittyvillä verkostoitumismatkoilla.
Flying Chefs ® suunnittelee yhdessä asiakasyritysten kanssa elintarvikemessuille ja -vientimatkoille yrityksen tuotteista reseptiikka sekä maistuvia presentaatioita, joilla avataan ovia kohdemaan markkinoille. Suomalaiset raaka-aineet ja elintarvikkeet ovat arvostettuja ja tunnetusti puhtaita ja jäljittelemättömiä. Niiden käyttö ja luonnollisen puhtaat maut eivät kuitenkaan ole kaille tuttuja, oli sitten kyseessä metsien antimet tai puhtaiden vesiemme aarteet. Niiden mausta pitää loihtia kuhunkin kohdemaahan oikeat aromit tai sikäläiseen ruokakulttuuriin sopivat käyttöyhteydet.
Näiden makujen mestarina on Flying Chefs® osaava ja innovatiivinen kumppani. Oletko elintarvikeviennin moniottelija tai yrityksesi laadukkaiden tuotteiden vientiä harkitseva, ota yhteys osaavaan kumppaniin, jonka kokemuksen avulla saat tuotteittenne lanseerauksiin lisäarvoa ja kansainvälisten markkinoiden ja ruokakulttuurin tuntemusta.