Front page

Tarinapata &
Flying Chefs

Tarvitsetko asiantuntemusta ravintolan toiminnassa tai sen kehittämisessä sekä päivittäistoimintojen hallinnassa?
Suunnitteletko ravintolan avaamista tai jo toiminnassa olevan yksikön kehittämistä asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Tunnet alan ja yksikkösi toiminnan, mutta asiakkaasi ja toimintaympäristö on muuttunut ja muutos on pysyvää. Tiedät, että jotain tulisi tehdä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?
Tarvetta on toimivalle, asiakaslähtöiselle ja houkuttelevalle ravintolalle, jonka imago ja laatu tulevat tukemaan myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä. Tarvitset liiketoiminnan kehittämiseen sparraajaa ja alan tuntevaa osaamista, mutta oma aikasi ei kuitenkaan riitä suunnittelemaan maailman parasta ja houkuttelevinta kokonaisuutta. Kuulostaako tutulta?

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä toimivia ratkaisuja konsulttipalveluilla!

Tarinapata

Tarinapadan ydinosaamista on catering- ja HoReCa-alan konsultointi- ja koulutustoiminta. Tarinapata tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille monipuolista koulutustoimintaa aina ruokalistojen suunnittelusta kokkikoulujen järjestämiseen.

Flying Chefs

Flying Chefs-ryhmän ydinosaamista ovat ruokamessut. Kokit suunnittelevat, toteuttavat ja osallistuvat ulkomailla tapahtuviin ruoka- ja juoma-alan messuihin sekä muihin tapahtumiin.

Our Clients Testimonials

”Olemme tehneet Tarinapadan kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Toimimme itse toimistokiinteistöjen kehityksen parissa ja Tarinapadan asiantuntemus erilaisten ravintolakonseptien ja -tilojen kehitystyön sekä esimerkiksi keittiölaitehankintojen saralla on ollut meille erittäin arvokasta.

Yhteistyömme on aina ollut suoraviivaista ja tehokasta. Meillä on hyvä keskinäinen luottamus ja vahva yhteinen näkemys tekemisen tavoitteista. Tarinapadan sitoutuminen erilaisiin hankkeisiin ja kyky ymmärtää loppuasiakkaan tarpeita ovat olleet juuri sitä mitä me kumppaniltamme edellytämme.”
Hannu Tammia
Asset Management Finland, Areim

Contact Us

Please fill out the form below to leave a contact request or to send us feedback. We will get back to you as soon as possible.