Palvelumme
Strategiset palvelut
- Toimintastrategia
- Brändistrategia
- Ateriastrategia
- Tilaus- toimitusstrategia
- Kasvustrategia
- Käynnistys ja käyttöönotto
Konseptin kehitys ja luovat palvelut
- Brändin ja konseptien kehittäminen
- Liiketoimintasuunnitelmien kehittäminen
- Ruokalistan suunnittelu ja kehittäminen
- Ulkopuolisten palveluiden suunnittelu
- Brändäyspaketit
- Kahvilan perustaminen ja konseptointi
- Catering palvelut
- Yritysten ravintolapalveluita tilaavien henkilöiden sparraus
- Catering palveluiden valitseminen yrityksen tilaisuuksiin
- Ruoka- ja juomatuntemus, ja -koulutukset
Keittiöpalvelut
- Valikoiman toteutus
- Ruoka- ja juomatuotteiden kehitys
- Toimitus- ja ateriamenujen kehitys
- Valikoiman hinnoittelu
- Raaka-aine ja juomahankinnat ja kustannukset
- Tavaratoimittajien valinta
- Keittiön suunnittelu ja toimivuus
- Keittiölaitteiden valinta ja hankinta
- Ruokatuotannon teknologiset ratkaisut
Keittiöpalvelut
- Ravintolan keittiöiden suunnittelu
- Tuotantosuunnitelmien ja tuotannon ohjauksen suunnittelu
- Ruokaturvallisuus, omavalvonta ja laatu
- Tuotekehitys palvelumuotoilun keinoin
- Elintarvikealan messujen maistatusten suunnittelu ja tuote-esittelyt
- Kansainväliset elintarvikealan messut
- Keittiö- ja tarjoiluhenkilökunnan koulutus
- Laatu- ja asiakaslähtöinen palvelu- ja ruokatuote
- Ruoka- ja juomatrendit
Kohderyhmä ja referenssit
- Lentoliikenne
- Ravintolat ja henkilöstöravintolat
- Liikenne- ja tienvarsiravintolat sekä kahvilat
- Elintarviketeollisuus
Tapahtumasuunnittelun referenssit
- Areim Ab
- Electrolux
- Business Finland