Yritysesittely – keitä olemme

Tarinapata Oy on täyden palvelun konsultointi- ja neuvontayritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja strategista sparraamista ja koulutusta, asiakaslähtöisesti. Toiminta-alueemme on koko Suomi.
Ulkomailla operoimme Flying Chefs® tavaramerkillä. Erityisosaamisemme on kansainväliset elintarvikemessut, joissa pääosassa ovat suomalaiset elintarvikkeet ja ruoka- ja juomakulttuuri.

Erikoistuminen & Kokemus

Olemme erikoistuneet henkilöstö- ja ruokaravintoloihin, kahviloihin sekä kauppakeskusten ravintoloiden avaamiseen. Asiakkainamme ovat myös yritykset, jotka ovat vaikeuksissa kysynnän tai ravintolan vetovoiman hiipumisen takia. Asiantuntemuksemme on laaja-alaista ja käsittää konseptikehityksen, ruoka- ja juomalistojen, ruokatuotekehityksen, tuotannon suunnittelun sekä erilaiset toimintamenetelmät, jotka kohdistuvat ruoka- ja palvelutuotannon kehittämiseen ja henkilöstön koulutukseen.
Yli 40 vuoden kollektiivisen kokemuksen avulla hyödynnämme resurssejamme ja osaamistamme, auttaaksemme asiakkaitamme luomaan yrityksilleen kysyntää ja arvoa sekä vähentämään riskejä tunnistaen samalla kunkin yrityksen ainutlaatuisen näkökulman ja vieraanvaraisuuskokemuksen, jonka haluavat luoda.
Tiimimme jäsenet ovat kokeneita ravintola-ammattilaisia, jotka ovat tai toimivat edelleen alalla aktiivisesti. Tarinapadalla on vuosikymmenien kokemus omalla alallaan, jonka avulla se voi tuoda tuoreita ja luotettavia näkemyksiä ja ideoita asiakkaillemme. Kokemuksen ja koulutuksen kautta hankittuja kokemuksia, jotka auttavat herättämään ravintolanne uuteen kannattavaan liiketoimintaan tai elvyttämään jo olemassa olevaa liikeideaa. Yhteistyöllä asiakkaittemme kanssa kehitämme ja lisäämme huippuluokan asiakaslähtöistä ja laadukasta suorituskykyä.

Asiakkaan kuunteleminen ja toiveiden toteutus

Asiakkaan tarve on aina ykkönen ja hänen kaikkien projektien päärooli, me toimimme asiantuntijana ja sparraajana, ohjaamalla heitä maastossa, joka saattaa olla tuntematon ja jopa arvaamaton. Luottamus ja avoimuus ovat yhteistyön ja asiakaslähtöisyyden avainsanoja, aina siitä hetkestä lähtien, kun aloitamme projektin.
Joskus saattaa puoleemme kääntyvä asiakas olla jo ahdistuneessa tilanteessa. Sen selvittämiseksi tarjoamme objektiivista toiminnan analyysiä, joka käytännössä tarkoittaa palautetta ja ratkaisuja yksikön keittiön ja salin toiminnoista, kannattavuudesta sekä saaduista asiakaspalautteista. Selvitämme asiakkaamme vahvuudet ja heikkoudet palvelumuotoilun keinoin.
Tarinapata Oy:ssä olemme sitoutuneet meille annettuun tehtävään hallitsemalla maailman suurimman vieraanvaraisuusalan dynamiikkaa ja jakamalla kokonaisvaltaista tietoa ja osaamista asiakkaillemme ja heidän kanssaan. Yhdessä toteutamme projekteja, jotka ilmaisevat autenttisen näkökulman, joka on tietoinen asiakastarpeesta ja asiakaslähtöisyydellä tuottaa asiakaskokemuksen maksimoinnin.
Asiakkaista ja markkinoista kilpailu kovenee Korona rajoitusten purkamisen jälkeen, kun ravintola-ala hiljalleen palautuu päivittäisiin toimiinsa. Ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme yhdessä yrityksellesi turvallisen väylän kohti kannattavaa liiketoimintaa.